1 februari 2022

Voor leerlingen uit Voorschoten, Wassenaar, Nootdorp of andere gemeenten buiten de BOVO-regio geldt dat aanmelden voor het Veurs Lyceum nog mogelijk is, ook na 25 februari! Doe dit zo snel mogelijk in verband met beschikbare plaatsen, maar uiterlijk op 13 maart 2022.

Voor leerlingen binnen de BOVO-regio: Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk, is het tot en met 25 februari mogelijk om aan te melden voor het Veurs Lyceum. Daarna is dat helaas niet meer mogelijk, vanwege de regionale afspraken.

Aanmelding voor leerlingen uit Voorschoten, Wassenaar, Nootdorp en andere gemeenten buiten de BOVO-regio

Welke leerlingen kunnen wij aannemen?
We kunnen leerlingen met de volgende adviezen plaatsen:
- vmbo tl (mavo)
- vmbo tl (mavo) / havo
- havo
- havo / vwo
- vwo

Aanmelding
Er moeten twee stappen worden gezet om de aanmelding in orde te maken: het BOVO aanmeldformulier èn het schooleigen formulier moeten worden ingevuld:

1 Het BOVO aanmeldformulier invullen
U vult dit formulier in. Dit formulier moet naar ons worden gemaild: info@veurslyceum.nl of persoonlijk worden afgegeven onder schooltijd (7.45-16.00 uur op werkdagen).

Neem contact met ons op als u vragen heeft, we helpen u graag: info@veurslyceum.nl.

2 Het online aanmeldformulier van het Veurs Lyceum invullen
Klik op de knop hieronder om dit formulier in te vullen. Na het digitaal invullen en versturen van dit schooleigen formulier otvangt u een bevestigingsmail dat we dit formulier ontvangen hebben.

Het is belangrijk dat beide stappen worden doorlopen.

Hulp nodig of vragen?
Laat het ons gerust weten als er vragen zijn bij het aanmelden. We helpen graag. Als u het aanmeldformulier bij ons op school wilt invullen en daar hulp bij wilt, laat het ons weten, we ontvangen u dan op afspraak.
Telefonisch zijn wij op werkdagen (van 8:00-16:00 uur) bereikbaar via 070-4199100. Mailen kan ook naar info@veurslyceum.nl.

Wanneer weet je of je bent toegelaten?
Bekendmaking 1e ronde:
donderdag 7 april 2022 na 15.00 u.
Je krijgt per e-mail van ons bericht of jij bij ons op school bent toegelaten.

Copyright Veurs Lyceum 2020   |   disclaimer   |   privacyverklaring   |   realisatie Knijnenburg Producties