Havo vier danst Romeo en Julia 6-3-2018

Op dinsdagavond 6 maart was de première (en tegelijk laatste opvoering) van HAVO Vier danst Romeo en Julia, uitgevoerd door alle leerlingen van havo-4.

In het kader van het vak Cultureel Kunstzinnige Vorming hadden zij zich onder bezielende leiding van Camille Pidou van dansgroep Lonneke van Leth en hun eigen docenten ckv in periode 2 voorbereid op het uitvoeren van een zelfbedachte choreografie op zelfgekozen muziek, rond het thema Romeo en Julia

De drie klassen hadden elk een eigentijdse variant verzonnen op het vijf eeuwen oude stuk van William Shakespeare. Het in groten getale toegestroomde publiek - ouders en vrienden en bekenden - was getuige van originele danspassen, onverwachte wendingen en zeer eigenzinnige verhaallijnen, kortom: een bijzondere voorstelling.