Todo está bien 10-3-2016

Zonder vertraging zijn de leerlingen uit vwo-4 op woensdag 9 maart goed aangekomen in Barcelona. Iedereen ontmoette zijn of haar partner op het vliegveld.

Op donderdagmorgen zijn we na een korte introductie naar Montserrat vertrokken. De eerste drie leerlingen hebben daar hun presentatie gegeven. Best spannend om als eerste te beginnen. De foto is genomen voor het klooster. Klik op de foto voor een groter exemplaar.

Vervolgens zijn we een flinke bergwandeling gaan maken van wel 20.000 stappen (volgens de stappentellerapp van mw. Stoetzer). Het is een zeer sportieve groep, want we zijn zelfs via een omweg naar het hoogste punt van het kluizenaarsverblijf gelopen. Daarna via spannende bospaadjes en grote rotsblokken weer terug naar beneden gegaan. Het was een zeer inspannende en warme dag. Na afloop gingen de leerlingen weer opgewekt met hun partner naar huis of nog lekker shoppen in de stad.

Adios amigos!

Janny Stoetzer, Jolanda Bakker en Bram Luteijn