Gezonde school met 'Ontdek'

‘ONTDEK’ biedt een gevarieerde combinatie van producten aan de leerlingen. Lekkere verse broodjes en panini’s bijvoorbeeld, versbereide smoothies, fruitsalades en verantwoorde pizzapunten of tosti’s. Variatie is belangrijk voor kinderen in de groei met magere vlees- en kaasproducten, veel fruit en zuivel. Ze krijgen dan voldoende voedingsstoffen binnen. Niet voor niets heet het concept ‘ONTDEK’, omdat leerlingen ontdekken dat gezond en gevarieerd eten eigenlijk heel lekker is. Ze leren zo op jonge leeftijd al gezonde keuzes te maken.

Steeds meer scholen zien de voordelen van ‘ONTDEK’. Inmiddels hebben ruim veertig scholen in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs een gezonde schoolkantine van Van Leeuwen Catering op maat. Het past in de huidige trend van gezonder eten. Het aanbod is zeer gevarieerd en lekker, zodat het aantrekkelijk blijft om in de gezonde kantine te eten. Gezond, betaalbaar én smaakvol, dat is de kunst. Meer informatie: www.cateringopmaat.nl.