Gebouw
Ga naar: aanmelden | onderwijs | gebouw | schooldag | talentstromen | activiteitendagen | mentoraat | brochure

ONS GEBOUW

Je start je dag op het Veurs in de centrale hal. Hier staan rijen met lockers. Op school kun je een locker huren, je krijgt dan een lockerpas waarmee je de locker kunt openen.

Vanuit de hal kun je naar de aula, hier kom je vaak in de pauze. Wist je dat het Veurs de gezondste kantine van gemeente Leidschendam-Voorburg heeft? In de aula is een groot podium te vinden. Het wordt gebruikt voor het Open Podium, de toneelgroep of tijdens schoolfeesten.

Vanuit de hal kun je ook naar het prachtige, nieuwe OLC (open leer centrum). Hier kun je zelfstandig, in stilte gaan werken, of in een van de overlegzaaltjes met een groepje samen werken aan een opdracht.

Op de begane grond vind je praktijklokalen voor muziek, science en voor kunst.

Op de eerste verdieping is het Europlein. Ook hier mogen leerlingen studeren. Rondom het Europlein liggen de vaklokalen voor de moderne vreemde talen, Nederlands én het vaklokaal voor Latijn en Grieks. De andere kant van de eerste verdieping, waar je uitkijkt over de hal, bestaat uit vaklokalen voor economie, geschiedenis en aardrijkskunde.

Op de tweede verdieping vind je ook weer veel praktijklokalen. Natuurkunde, scheikunde, biologie: vakken waarbij regelmatig proefjes worden gedaan. Ben je nieuwsgierig hoe dat werkt, zo’n proefje? Kom dan naar de open dag en ervaar het zelf! Door deze indeling weet je altijd ongeveer waar je moet zijn voor je vakken!