Groep 8

Ga naar: aanmelden | onderwijs | gebouw | schooldag | talentstromen | activiteitendagen | mentoraat | brochure

AANMELDING 3e RONDE

Wil jij je bij ons op school aanmelden? Leuk! Hieronder staat wat je daarvoor moet doen.

- Kijk eerst op scholenwijzer.denhaag.nl of we nog plek hebben voor leerlingen met jouw advies. Op dit moment hebben we nog beperkte ruimte voor leerlingen met een vmbo-tl advies en voldoende ruimte in het havo/vwo gebied.

- Stuur dan een mail naar mevrouw van Doorn (doo@veurslyceum.nl) waarin je aangeeft dat je je wilt inschrijven, welk advies je hebt gekregen van de basisschool en op welke middelbare school je nu ingeschreven staat. Het liefst ontvangen wij een foto of scan van je adviesformulier.

- Als je van de basisschool een aangepast advies hebt gekregen, laat jouw leerkracht dan ook een mail sturen om te bevestigen dat het advies is aangepast.

Als wij nog plek hebben en we hebben al je gegevens gecontroleerd, dan sturen we je de link naar ons aanmeldformulier. Zodra je dit formulier hebt ingevuld is jouw aanmelding compleet. Je ontvangt dan nog de uitnodiging voor onze kennismakingsmiddag en disco op 6 en 7 juni.

ONZE SCHOOL

Je basisschooladvies is vmbo-tl, havo, vwo, of een combinatie daarvan. Je kunt naar veel middelbare scholen in de buurt. Maar zou je je overal ook thuis voelen?

Een school waar docenten écht in je geïnteresseerd zijn en je zelf kunt meebepalen wat je leert, dat lijkt je wel wat.

Je hebt een hekel aan vooroordelen en kijkt open naar de wereld om je heen. Je hebt interesse in cultuur en wetenschap, en gaat ook graag creatief aan de slag. Wat jij nodig hebt, is een school waar al jouw eigenschappen tot hun recht komen en waar de andere leerlingen - én de docenten - ook een beetje zijn zoals jij!

Kom naar de open dag om zelf te ervaren hoe het Veurs bij jou past!

TOELATINGSCRITERIA
Het Veurs Lyceum is een school voor mavo (vmbo-tl), havo, atheneum en gymnasium. We kunnen leerlingen met een vmbo-tl, vmbo-tl/havo, havo, havo/vwo of vwo advies op onze school plaatsen. Per 1 november publiceren we de toelatingscriteria voor het schooljaar 2019/2020

AANMELDEN
Op zaterdag 9 februari 2019 is de school van 9.00-12.00u. geopend voor aanmeldingen Lees meer over de aanmeldingsprocedure.