Groep 8

Ga naar: aanmelden | onderwijs | gebouw | schooldag | talentstromen | activiteitendagen | mentoraat | brochure

ONZE SCHOOL

Je basisschooladvies is vmbo-tl, havo, vwo, of een combinatie daarvan. Je kunt naar veel middelbare scholen in de buurt. Maar zou je je overal ook thuis voelen?

Een school waar docenten écht in je geïnteresseerd zijn en je zelf kunt meebepalen wat je leert, dat lijkt je wel wat.

Je hebt een hekel aan vooroordelen en kijkt open naar de wereld om je heen. Je hebt interesse in cultuur en wetenschap, en gaat ook graag creatief aan de slag. Wat jij nodig hebt, is een school waar al jouw eigenschappen tot hun recht komen en waar de andere leerlingen - én de docenten - ook een beetje zijn zoals jij!

Kom naar de open dag om zelf te ervaren hoe het Veurs bij jou past!

OPEN DAG EN INFORMATIEAVOND
Zaterdag 25 januari kun je onze OPEN DAG bezoeken van 9:30 – 13:00 uur. Maak kennis met de verschillende vakken, onze docenten en ervaar de goede sfeer!

Op dinsdag 21 januari is er een INFORMATIEAVOND voor ouders vanaf 19:30 uur.

TOELATINGSCRITERIA
Het Veurs Lyceum is een school voor mavo (vmbo-tl), havo, atheneum en gymnasium. We kunnen leerlingen met een vmbo-tl, vmbo-tl/havo, havo, havo/vwo of vwo advies op onze school plaatsen. In november publiceren we de toelatingscriteria voor het schooljaar 2020/2021

AANMELDEN
Aanmelden kan vanaf zaterdag 1 februari 2020. Lees meer over de aanmeldingsprocedure.