Groep 8

Ga naar: aanmelden | onderwijs | gebouw | schooldag | talentstromen | activiteitendagen | mentoraat | brochure

ONZE SCHOOL

Je basisschooladvies is vmbo-tl, havo, vwo, of een combinatie daarvan. Je kunt naar veel middelbare scholen in de buurt. Maar zou je je overal ook thuis voelen?

Een school waar docenten écht in je geïnteresseerd zijn en je zelf kunt meebepalen wat je leert, dat lijkt je wel wat.

Je hebt een hekel aan vooroordelen en kijkt open naar de wereld om je heen. Je hebt interesse in cultuur en wetenschap, en gaat ook graag creatief aan de slag. Wat jij nodig hebt, is een school waar al jouw eigenschappen tot hun recht komen en waar de andere leerlingen - én de docenten - ook een beetje zijn zoals jij!

TOELATINGSCRITERIA
Het Veurs Lyceum is een school voor mavo (vmbo-tl), havo, atheneum en gymnasium. We kunnen leerlingen met een vmbo-tl (beperkt aantal), vmbo-tl/havo, havo, havo/vwo of vwo advies op onze school plaatsen. Per 1 november publiceren we de toelatingscriteria voor het schooljaar 2019/2020

AANMELDEN
Op zaterdag 9 februari 2019 is de school geopend voor aanmeldingen van 9.00-12.00u. Lees meer over de aanmeldingsprocedure.