East Side Crew 23-4-2018

Tijdens onze 4e activiteiten dag hebben een aantal leerlingen de voorstelling East Side Crew gezien: een leuke, interactieve en educatieve voorstelling over Hip-Hop. Leerlingen maakten kennis met de geschiedenis van Hip-Hop, maar ook de volgende elementen kwamen voorbij: Rap, DJ, Streetdance en Beatboxing.

Tijdens de voorstelling werd de zaal in tweeën gedeeld, in een East side en een West side. Uit deze twee groepen werden er vertegenwoordigers en juryleden uitgekozen. De vertegenwoordigers kwamen op het podium om een Hip-Hop element aan te leren. Vervolgens showden deze East-siders en West-siders hun aangeleerde Hip-Hop elementen aan elkaar. Tijdens het showen van hun skills werden ze natuurlijk aangemoedigd door hun eigen side. De jury bepaalde wie de 'winnaar' werd.