U bent hier:   Home

Oorstrelend 24-2-2020

Donderdagavond 20 februari stond de aula weer bol van de oorstrelende geluiden, want het Veurs Open Podium vond plaats. Gedurende een aantal weken hadden brugklassers t/m leerlingen uit 6 VWO geoefend onder de bezielende leiding van de muziekdocent van het Veurs en een fijne zangcoach die belangeloos haar expertise had aangeboden.

Het was mooi om te zien en te horen dat leerlingen, die al jarenlang muziek maken, samen met leerlingen die pas een paar maanden een instrument bespelen, een fijne avond kunnen verzorgen.

Een mooi voorbeeld van verbroedering onder de leerlingen. Ook oud-leerlingen traden op, een vader en dochter vertolkten op bijzondere wijze de Nederlandse hit van Maan, en er werd ook een zelfgeschreven nummer ten gehore gebracht door een bandje met leerlingen van het Veurs: Children of Apollo (Spotify!).

(klik op de afbeelding voor een grotere versie)

Het publiek heeft genoten van een zeer gevarieerd en avondvullend programma, dat zeker volgend jaar een vervolg zal krijgen.