U bent hier:   Home

In gesprek met je puber over geld 11-3-2019

Uitnodiging thema-avond donderdag 4 april 2019

In gesprek met je puber over geld

Hoe ga jij om met deze smeekbedes? Uit onderzoek blijkt dat iets meer dan 1 op de 10 jongeren regelmatig geld tekort komt. Jongeren zien geld vooral als een middel om leuke dingen te doen. Overige geldzaken, zoals sparen, schuiven ze vaak zo lang mogelijk voor zich uit. Ouders spelen een essentiële rol in de financiële opvoeding van hun kind.

“Veel dank voor een fantastische avond; leerzaam, inspirerend, herkenbaar!
Wat een enthousiaste acteurs en gespreksleidster, die zo knap ouders en pubers voor ons neerzetten.”
Toïta Henry, ouderraadslid Coornhert Gymnasium, Gouda

Onze school biedt in samenwerking met Theatergroep PlayBack de thema-avond Credits aan. Een feest der herkenning, maar bovenal een relevante ouderavond gericht op waarachtige communicatie tussen ouders en hun pubers. En maar liefst 92% van de ouders die eerder ouderavonden bezocht, geeft aan dat hij/zij handvatten heeft gekregen voor een open gesprek met pubers.

Bekijk de trailer van PlayBack om een goede indruk te krijgen.

Zet het in de agenda: de interactieve avond Credits op donderdag 4 april 2019 van 19.30 uur tot 21.00 uur op het Veurs Lyceum te Leidschendam. Je bent vanaf 19.15 uur welkom. Na afloop kun je een drankje drinken en eventueel napraten met de leden van de ouderraad. Via de mail heeft u een uitnodiging ontvangen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Kijk hier voor meer informatie.