U bent hier:   Home

Innovation Challenge 16-3-2017

Op 15 maart was het Innovation Day op de TU in Eindhoven. Op deze dag presenteerden alle groepen zich in het kader van de Innovation Challenge 2017. Na de presentaties volgde meteen de uitslag. 's Ochtends hebben onze 5-vwo leerlingen, Nadine van Dam, Kirsten Koppenaal en Feline Tio hun presentatie gegeven aan de jury en belangstellenden. Tot grote vreugde (van ons) werd hun project Neurostimulatie chip met twee andere projecten uitgekozen voor de finale ronde.

Ze presenteerden nu hun project aan het grote publiek en er werden zeer veel kritische vragen op hun afgevuurd. Ze konden alle vragen probleemloos beantwoorden. Uiteindelijk werden ze niet tot winnaar verkozen, maar de leerlingen waren trots op hun resultaat.

En het Veurs is natuurlijk supertrots op deze drie leerlingen die de uitdaging aangingen en zover kwamen! Gefeliciteerd!