U bent hier:   Home

Havo-4 op Festival Uneven 7-11-2013

Op donderdag 7 november stonden de leerlingen van 4 havo op de planken van het Theater aan het Spui. De leerlingen dansten in groepjes van zes of zeven leerlingen zelfbedachte choreografieën, geïnspireerd door het werk of het leven van de componisten Stravinsky, Mompou en Schnittke. De leerlingen uit klas 2 havo en 2 vwo waren mee als toeschouwers en vormden samen met de leerlingen van havo 4 een publiek van een dikke 200 leerlingen.

De performances van de leerlingen werden voorafgegaan door een dans van studenten van Codarts en gevolgd door Stravinsky's Vuurvogel, gedanst door professionele dansers. Het geheel vond plaats in het kader van het festival Uneven, een festival dat dans met andere kunsten combineert. Het festival, dat dit jaar zijn eerste lustrum viert heeft dit jaar als thema 'componisten' en is nog te zien op 7, 8 en 9 november in Theater aan het Spui. Maar dan zonder leerlingen.