U bent hier:   Home

Leerlingenraad: iets voor jou? 1-11-2015

Beste leerlingen,

de leerlingenraad is een raad bestaande uit leerlingen, waarin je de leerlingen vertegenwoordigt. Wanneer er zich een probleem voordoet onder leerlingen dan is een leerling in de leerlingenraad iemand die dat bespreekbaar kan maken en er zelfs wel verandering in aan kan brengen.

De bijeenkomsten van de leerlingenraad vinden ongeveer 1x per maand plaats en zijn meestal gedurende het 7de uur. Tijdens de vergadering wordt een aantal punten besproken. Door het bespreken van deze punten ontstaan vragen voor de schoolleiding. Het is gebruikelijk dat aan het eind van iedere vergadering een lid van de schoolleiding langs komt om de vragen van de leerlingenraad te beantwoorden en punten van verandering in overweging te nemen.

Denk je: 'Dit is iets voor mij!', dan kun je je aanmelden bij de voorzitster van de leerlingenraad Anouk de Graaff.

Wij zien je graag terug in de leerlingenraad!

Groeten,

de leerlingenraad